Тульчинський краєзнавчий музей долучився до міжнародної акції "Ніч музеїв"

Дата: 23.05.2017 09:07
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Головною професійною весняною подією для музейної спільноти, є Міжнародний день музеїв, а останнім часом і загальноєвропейська «Ніч музеїв», один із найпопулярніших щорічних музейних заходів. Цього року вперше «Ніч в музеї» була проведена в Тульчинському краєзнавчому музеї. 17 травня музей працював для всіх тих, кому було цікаво побачити незвичайний музей у незвичний час.

Ідея доволі проста: музей був відкритий уночі та  пропонував феєричну розважальну програму. Це не просто показ музейних колекцій та спеціально підготовлених виставок, а ціле театралізоване дійство. Козаки Брацлавського  полку, Станіслав та Софія Потоцькі, солдат Суворова, юна красуня-україночка, Микола Леонтович з дружиною, мати-природа, партизанський загін Другої світової війни  розважали відвідувачів нічного музею. За допомогою театралізованого дійства передавався дух епох, представлених у відповідних залах музею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь