Пошук

Новини

15 Квітня, 2024 р., 15:58
За оперативними даними до загального фонду бюджету громади станом на 15 квітня 2024 року з початку року надійшло 78 685,7 тис.грн. податків і платежів, що становить 24,7% до плану на рік, в тому числі за квітень місяць отримано 8 908,4 тис.грн. Основним податком, який наповнює бюджет громади, є податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого склали 45 975,4 тис.грн. або 58,4% від усіх надходжень. Другим важливим джерелом надходжень загального фонду є місцеві податки і збори, які поповнили бюджет громади на суму 23 392,8 тис.грн., з них надійшло єдиного податку – 15 662,4 тис.грн., плати за землю – 5 898,5 тис.грн., податку на нерухоме майно – 1 794,2 тис.грн. Крім власних надходжень податків і зборів, з початку року до загального фонду бюджету громади надійшло 38 131,6 тис.грн. субвенцій із державного, обласного та інших бюджетів.
15 Квітня, 2024 р., 15:49
Міністерством у справах ветеранів України запроваджено спеціальну телефонну лінію для надання консультацій та підтримки ветеранам війни, членам їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України "Єдина ветеранська лінія".
12 Квітня, 2024 р., 15:39
Державний центр зайнятості запрошує громадські організації, які опікуються питаннями працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, взяти участь у засіданні «круглого столу», який пройде у форматі онлайн. 16 квітня 2024 року об 11.00 Мета зустрічі – консолідація зусиль Державної служби зайнятості з недержавними організаціями та громадськими об’єднаннями, які надають послуги з працевлаштування ВПО, напрацювання спільних дій щодо сприяння працевлаштуванню ВПО та забезпечення їх інформування про проєкти і заходи, що реалізуються в регіоні. Для участі у заході потрібна попередня реєстрація за посиланням https://is.gd/qxrFUd . Зареєструватися можна до 15.04.2024. Запрошуємо до участі!
12 Квітня, 2024 р., 08:50
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаєм щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди.
12 Квітня, 2024 р., 08:30
Від імені міського голови, апарату міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Бажаємо веселощів, смаку до життя, приємних дрібниць, яскравих моментів, здійснення мрій, успіху в справах і починаннях, успіхів у всьому. Нехай проблеми і неприємності назавжди підуть з життєвого шляху. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.
11 Квітня, 2024 р., 17:02
Тульчинське УЕГГ Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» повідомляє, що 17 квітня 2024 року з 9.00 буде тимчасово припинено газопостачання по вул. Р.Покиньчереди 6, 8, 12, вул. Олександра Панченка 5, 9, вул. Спартака 11, 13, 15, 21 м. Тульчин в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільчому газопроводі низького тиску. Відновлення газопостачання планується 17 квітня 2024р. по мірі виконання ремонтних робіт. Наголошуємо, що задля дотримання правил безпеки пуск газу буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх помешканнях. Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на вводах та перед газовими приладами. Забезпечити доступ працівників Тульчинського УЕГГ Вінницької філії ТОВ «ГРМУ» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання. Тульчинське управління експлуатації газового господарства заздалегідь просить вибачення за тимчасові незручності.
11 Квітня, 2024 р., 16:53
10 квітня 2024 року у Тульчині відкрили меморіальну дошку Шепеті Володимиру Володимировичу, бойовому медику 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Мазепи, учневі Тульчинського ліцею №2.
11 Квітня, 2024 р., 16:51
Сьогодні, 11 квітня 2024 року високі державні нагороди родинам загиблих Захисників, які проявили патріотизм та відвагу, вручили начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, начальник Тульчинського РТЦК та СП Ярослав Ліщина та міський голова Валерій Весняний.
11 Квітня, 2024 р., 16:49
10 квітня відбулась стартова зустріч партнерів та членів робочої групи з реалізації проєкту "Вдосконалення процесів управління відходами в Тульчинській міській територіальній громаді, враховуючи досвід гміни Накло над Нетечем", який реалізується в рамках "Конкурсу мікрогрантів 2024/UA-DZ – Добре врядування - Проєкти 2023", що є частиною проєкту "Добре врядування", який співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща та Програмою "U-LEAD з Європою", що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією.
11 Квітня, 2024 р., 16:48
Наша країна та Тульчинська громада продовжує платити найстрашнішу ціну у боротьбі за українську незалежність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь