Чемпіонат Європи з Універсального бою

Дата: 08.09.2017 09:18
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису

З 28 по 31 серпня у м.Коблево відбувався Чемпіонат Європи з Універсального бою. В змаганнях прийняло участь близько 200 спортсменів , які представляли такі країни як Азербайджан, Молдову, Литву, Білорусію, Польщу та Україну.

Універсальний  бій - це комплексне випробування сил людини. На старті спортсмен долає смугу перешкод. Наступний етап змагання – метання ножів на відстані 3 м від мішеней. Після стрільба з пневматичної зброї за 15 м від рубежу. На завершення обидва супротивники сходяться в рукопашному бою на рингу.

До складу збірної команди України , яка до речі стала переможцем у командному заліку потрапив вихованець спортивного клубу «Гепард» Коваль Владислав, який являється двох кратним чемпіоном України з Універсального бою , чемпіоном України з фрі-файту та чемпіоном України з ММА.

Наш спортсмен зумів пройти 2 кола змагань та потрапити до фінальної частини чемпіонату. У фіналі  Владислав  здолав свого супротивника у третьому раунді технічним нокаутом, тим самим завоював собі золоту нагороду чемпіонату віковій групі 16-17 років до 65 кг.

Весь Колектив СК «Гепард» вітає Владислава з перемогою, та бажає ще більше спортивних здобутків та нагород.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь