Подільський юридичний центр

Дата: 13.05.2017 09:57
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

На території Вінницької області розпочав свою роботу Подільський юридичний центр, який об’єднав в собі досвідчених адвокатів, професійних юристів та інших фахівців в галузі права.

Команда Подільського юридичного центру надає безоплатні юридичні консультації з різних сфер застосування законодавства - земельні, майнові правовідносини, що виникають з сімейного права, з питань призову на військову службу за мобілізацією, проходження військової служби, звільнення військовослужбовців з лав Збройних Сил України та визначені законом соціальні гарантії для такої категорії громадян, тощо.

Мета центру - це надійний захист інтересів клієнтів. Центром застосовується індивідуальний підхід до кожного клієнта та намагання якісно виконувати поставленні завдання у стислі строки.

Досвідчені адвокати забезпечують надійний захист у кримінальних провадженнях, доводячи справу до самого завершення. Крім інших, практикує у справах про військові злочини (розкрадання майна, зловживання службовим становищем, ухилення від військової служби, порушення правил несення прикордонної служби, дезертирство, порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями).

Контакти центру:

-  тел. (0432)67-08-03;

-  моб. (067)775-22-77;

-  сайт: www.plc.vn.ua;

-  ел.пошта: plc2016@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь