Зустріч з студентами ВПУ № 41 на тему: «Запобігання проявам домашнього насильства, насильства в сім»ї та молодіжному середовищі»

Дата: 20.03.2017 10:16
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

«Запобігання проявам  домашнього насильства, насильства в сім»ї та молодіжному середовищі», на таку тему відбулася зустріч представників відповідних служб району зі студентами Вищого професійного училища №41 м. Тульчин.

На зустрічі були присутні заступник начальника відділу Тульчинське бюро правової допомоги Руслан Швець, директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Ольга Капелюшна, головний спеціаліст служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації Марина Заїць; практичний психолог Вищого професійного училища №41 м. Тульчин Світлана Кушнір.

Під час зустрічі студентам було представлено до уваги відеофільм про насильство в сім»ї, друковані матеріали з питань насильства, спеціалістами служб роз’яснено види домашнього насильства, способи попередження домашнього насильства, визначено основні ознаки насильства над дітьми, а також заходи, що вживаються відповідними органами щодо попередження вчинення насильства. Особливу увагу присутніх звернуто на насильство, яке існує в молодіжному та студентському середовищі, шляхи його подолання та профілактику. Також присутніх проінформовано про національну «гарячу лінію» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 386 (короткий номер з мобільного).

 Крім того, заступником начальника бюро правової допомоги повідомлено про основні засади та принципи роботи системи безоплатної правової допомоги, перспективи її становлення і розвитку, сутність та завдання, категорії громадян, які мають на неї право, проінформовано присутніх про правові послуги, що надає Тульчинське бюро правової допомоги та інформаційні матеріали, а також повідомлено про зміни в законодавстві про безоплатну правову допомогу, якими значно розширено коло осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Довідково: відділ «Тульчинське бюро правової допомоги» знаходиться за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 47, 1-й поверх, тел. (04335)2-10-63; 0961756236.

Єдиний телефонний номер системи БПД - 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь