Проведення двомісячника по озелененню та благоустрою міста

Дата: 17.03.2017 10:35
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

Шановні жителі Тульчинської об’єднаної територіальної громади!   На виконання рішення виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 10 березня 2017 року №12 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки територій Тульчинської міської об’єднаної  територіальної громади»  оголошується початок акції з 10 березня 2017 року по 10 травня 2017 року. 

      Проведення  двомісячника по озелененню та благоустрою міста є обов’язковим для виконання всіма підприємствами, організаціями і установами, власниками індивідуальних будинків, з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень на території громади, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об¢єктів масового перебування та відпочинку населення, індивідуальних та багатоквартирних житлових будинків, пам¢ятників, обелісків, кладовищ, приведення в належний санітарний стан узбіччя автодоріг, кюветів, прибережних смуг і русел річок.

      В рамках акції  підприємствами, організаціями, установами  проводити санітарні дні починаючи з 10 березня 2017 року й надалі щотижня.

       Також в рамках акції повинні відбутись суботники до "Дня довкілля" 08 квітня 2017 року та санітарний день по очистці міста 13 квітня 2017р. - "Чистий четвер" до Великодня.

       Хід проведення акції буде контролюватись виконавчим комітетом міської ради щотижнево та результати проведення акції будуть розглянуті у розрізі кожного окремо взятого підприємства, організації, установи та оприлюднені у засобах масової інформації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь