Переможний почин «Патріота»

Дата: 14.11.2017 10:46
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

На мажорній ноті розпочався футзальний сезон для тульчинського ФК «Патріот». На запрошення депутата Вінницької обласної ради Вадима Соляника та асоціації футзалу м.Шаргород наша команда прийняла участь у обласному турнірі, що відбувся 12 листопада у залі Шаргородської РДЮСШ.

 «Патріотівці», у складі яких виступали виключно гравці нашого району, здобули три перемоги поспіль і з максимальним очковим доробком та різницею м’ячів 42-6! Вибороли головний трофей. Другими стали господарі змагань, а на третьому призовому місті зупинилась команда с.Будне Шаргородського району. Команди смт.Чернівців, м.Жмеренки та смт.Мурованих Курилівців виявились за межами п’єдесталу. На церемонії нагородження кращим голкіпером став наш Денис Крупнік, а гравцем турніру – Ігор Бєлік. Їх було відзначено дипломами та цінними подарунками.

Щиро вітаємо наших хлопців та бажаємо нових перемог на ще більш престижніших змаганнях щойно стартувавшого футзального сезону.

Склад ФК «Патріот»: Бєлік І.(к), Крупнік Д.,Лебедєв Є., Кирилюк А., Кривіцький Я., Булат І., Чепернатий С., Денисюк О..

А для шанувальників футзалу анонсуємо початок II-го відкритого чемпіонату Тульчинського району з футзалу серед аматорських команд сезону 2017-2018 років, який стартує з 27 –го листопада в ігровій залі ЦМС «Колос» щовівторка та четверга, починаючи з 18 години.

          Перемагаймо разом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь