Подяка

Дата: 11.04.2017 11:25
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Мешканці будинку № 18 по вулиці воїна-афганця Олега Степанюка висловлюють слова щирої подяки Тульчинській службі порятунку 101 (керівник Рудик) за їх швидке реагування, професійну майстерність, доброзичливість та гуманність.

А справа в тому, що прогулюючись поблизу будинку, діти – підлітки почули пронизливе котяче мавкання. Невеличке риже кошенятко ціпко трималося кігтиками майже на вершині каштану – воно боялося злазити. Можна припустити, що на цю гілку його загнали бродячі собаки, і налякане маля з самого ранку сповіщало про свою  безпорадність. Нічого було і думати дістати кошеня самим, то ж і прийшло на думку зателефонувати в службу МЧС. До речі, це вже не перший факт рятування кошенят біля нашого будинку – минулого літа таким чином здобув волю чорненький котик, який протягом трьох днів змушений був сидіти на гілці здоровенного каштану, майже місцевому баобабі.

 То  ж красно дякуємо нашим рятівникам, які відкликаються не лише на людські негаразди, але й не з меншою завзятістю рятують «братів наших менших». Нам було приємно поспілкуватися з рятувальниками  та спостерігати за їхньою чіткою роботою. Сталося це в понеділок 10 квітня.

Попелічев Богдан, Танащук Саша,  Вершигора Максим учні 9-го кл. Тульчинського ортопедичного санаторію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь