Шановні працівники сільського господарства !

Дата: 15.11.2020 11:16
Кількість переглядів: 961

Фото без опису

З почуттям глибокої поваги і шани прийміть від депутатського корпусу міської ради, виконавчого комітету та від мене особисто щирі вітання з професійним святом. День працівників сільського господарства насправді став святом тих, хто живе і трудиться в селі, забезпечуючи продовольчу безпеку держави, а також тих, хто створює для сільчан комфортні умови життя та відпочинку. Це свято по-особливому вінчає господарський рік.

Нинішній рік увінчаний новими здобутками –  зібрано врожай і закладено основу під майбутній. А це – запорука добробуту Тульчинщини і держави в цілому.

Висловлюю слова глибокої вдячності від усієї  громади  керівникам сільгосппідприємств та агроформувань, фермерам, робітникам усіх виробничих ланок, приватним підприємцям – усім, хто щодня важко працює, аби у свято й будень у кожній господі були на столі хліб і до хліба. Нехай щастить вам завжди і у всьому, славні наші хлібодари! Нехай у кожній оселі панують мир, злагода, родинне тепло.

               Бажаю доброго здоров’я, щастя, благополуччя,  благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання громади  та піднесення добробуту всього українського народу !

 

  З повагою, міський голова                                      Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь