На прийом до центру зайнятості можна записатись он-лайн

Дата: 31.08.2017 11:31
Кількість переглядів: 933

Фото без опису

Все більше сервісів та послуг можна отримати через мережу Інтернет, не виходячи з дому. Служба зайнятості також робить обслуговування клієнтів більш зручним та мобільним. З початку 2017 року діє новий сервіс Державної служби зайнятості – «Електронна черга реєстрації безробітних». 

«Якщо ви бажаєте здійснювати пошук роботи за сприяння служби зайнятості, отримати юридичну консультацію чи консультації щодо вибору професії, проходження професійного навчання, участі в громадських роботах, можна зарезервувати час для відвідування фахівця центру зайнятості он-лайн в мережі Інтернет», - розповідає директор вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Для того, щоб записатись на первинний прийом до фахівця чи отримання консультації будь-якого центру зайнятості достатньо зайти на портал Державної служби зайнятості в рубрику «Електронні сервіси» підрубрика «Електронна черга реєстрації громадян» http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/about., де необхідно вказати свої дані, обрати мету відвідування, зручні для себе центр зайнятості, дату та час.

Довідково: З початку 2017 року понад 8 тисяч осіб скористались послугою «Електронна черга реєстрації безробітних».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь