Шановні працівники радіо та зв’язку!

Дата: 16.11.2023 09:31
Кількість переглядів: 552

Фото без описуПрийміть щирі вітання від депутатського корпусу , виконавчого комітету міської ради, від себе особисто та від  всієї територіальної громади  з Вашим професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують Вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашої громади. Цей день об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.

 Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи по інформуванню населення стосовно актуальних подій, що відбуваються у світі та в громаді.

Бажаю вам невпинного професійного росту, невичерпної енергії, побільше творчих ідей, цікавих тем, натхнення, здоров’я, гарного настрою і задоволення від роботи.

З повагою, міський голова             Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь