У Тульчині відкрили районну спартакіаду

Дата: 24.10.2017 11:57
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

V спартакіада серед навчальних закладів району сезону 2017 -2018 років відкрилася у Тульчині. На традиційний І етап – легкоатлетичний крос на ЦМС «Колос» вийшли чотири команди: училище культури, технікум ветеринарної медицини, професійне училище №41 та школа-інтернат-ліцей. 

Юнаки змагалися на дистанції 1000 метрів (5 спортсменів від команди), а дівчата – 500 метрів(3 спортсменки від команди). Кожен з учасників команди, згідно Положення, приносив залікові очки за підсумками кожного забігу.

Отож, після підрахунку залікових балів перемогу у змаганнях святкувала школа-інтернат-ліцей, другу сходинку п’єдесталу посіло ВПУ №41, на третьому місці - техніку ветеринарної медицини. Команди-учасниці та призери кожного забігу були нагороджені грамотами сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Завдяки спільним зусиллям керівників з фізичного виховання закладів та тренерів ДЮСШ, змагання пройшли на високому організаційному рівні з медичним супроводом, електронною фіксацією результатів, чітким підрахунком залікових очок та об’єктивним суддівством по усій дистанції.

Наступний, ІІ етап Спартакіади  - футбол (6+1) відбудеться 25 жовтня на стадіоні ВПУ №41, починаючи з 15.00 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь