День людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2017 11:57
Кількість переглядів: 846

Фото без опису

Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе,  залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю Тульчинський центр соціально- психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Промінь надії» відвідали  Поваляєва  Алла Анатоліївна,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів   Тульчинської міської ради, Рильська Наталія Генріхівна,  методист закладів позашкільної освіти   відділу освіти , молоді та спорту Тульчинської міської ради,  Бабенко Оксана Василівна,  директор Тульчинського Будинку дітей та юнацтва  та вихованці цього закладу.

Під час зустрічі  усі діти реабілітаційного центру  отримали солодощі  , а також   із задоволенням  прослухали  виступ  вихованців Зразкового вокального ансамблю  «Домісолька»( керівник Вікторія Сліденко) та переглянули  танцювальні композиції Зразкового ансамблю бального танцю «Елегія»( керівник Світлана Білик). 

Юні глядачі    отримали   м’які іграшки , зібрані  учнями загальноосвітніх шкіл Тульчинської громади у рамках акції « Іграшка для друга» , яка відбулася  з ініціативи  активу дитячої громадської організації «Лідер». 

Вихованці  Тульчинського Будинку дітей та юнацтва  висловили  свою  щиру любов  до  дітей з особливими освітніми потребами, підтримали їх і  побажали   добра,  терпіння і любові.

Вихованці Тульчинського Будинку дітей та юнацтва пообіцяли  незабаром  знову  завітати до Тульчинського  центру  «Промінь надії» .

Адже такі зустрічі необхідні усім  нам щоби формувати  у  дітей любов і повагу,   виховувати чуйність, співчуття та гуманне ставлення до  усіх людей  . 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь