Практичне використання автоматизованої системи муніципальної статистики вивчали на семінарі у Вінницькому РВ АМУ

Дата: 09.02.2018 12:59
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису

8 лютого 2018 року у Вінницькому регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся навчальний семінар на тему «Практичне використання автоматизованої системи муніципальної статистики для структурних підрозділів та виконавчих органів місцевих рад». Захід організовано в рамках проекту ПРОМІС, що реалізується  за підтримки Федерації Канадських муніципалітетів та Уряду Канади.

Експерт Асоціації міст України, адміністратор автоматизованої системи муніципальної статистики (АСМС) Юлія Ткаченко ознайомила учасників з основними можливостями та інструментами, які надає ця система. 

Голова ІЦ «Захист права на інформацію» Олександр Лашко розповів про можливості проектного використання відкритих даних, міжнародний досвід і можливості для українських органів місцевого самоврядування, які дає АСМС.

Валентина Даровська, адміністратор системи АСМС у Вінницькій міській раді, розповіла учасникам про використання відкритих даних у проектах, які реалізує Вінниця.

Аліна Дяченко, директор КП «Інститут розвитку міста» Вінницької міської ради, розказала слухачам семінару про сучасні методи інтегрованого розвитку міста – проект «Інтегрований розвиток міста 2030», який зараз реалізує Вінниця в числі чотирьох пілотних міст України, використовуючи відкриті дані, в тому числі і системи АСМС.  

В кінці заходу відбулась жвава дискусія серед учасників, вони отримали кваліфіковані і грунтовні відповіді від спікерів семінару.

Від Тульчинської ОТГ в семінарі брала участь Тетяна Сокур – провідний спеціаліст з впровадження заходів розвитку програм врядування відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь