Чистий четвер - чисте довкілля

Дата: 10.04.2018 08:23
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

B переддень святкування Світлого Христового Воскресіння  працівниками податкової служби тульчинщини проведено прибирання громадських місць в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Державні службовці вийшли на територію парку «Пам’яті» для того, щоб разом допомогти підготувати місця дозвілля мешканців тульчинщини до свят і до довгоочікуваної весни - прибрати сміття, залишки листя й гілок з минулого року, пофарбувати дерева й бордюри.

«Потрібно проводити такі заходи не тільки у Чистий четвер, а й впродовж усіх пір року для того, щоб постійно підтримувати чистоту і порядок у місцях громадського відпочинку - зазначив начальник Тульчинського відділення Віталій Чуба

Загалом, до щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» долучилося не тільки працівники податкової служби району, та й податківці обласного апарату управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь