Дорогі ветерани Другої Світової війни! Шановні жителі Тульчинської міської територіальної громади!

Дата: 09.05.2021 08:26
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

Від усього серця вітаю Вас з річницею Великої Перемоги. 9 травня для країни, яка виграла дуже складну війну, є святим днем, як і для кожної родини, тому що війна не залишила осторонь жодну сім'ю. І покоління, яке принесло цю перемогу, гідне шанування і поваги, а найголовніше - гідне того, щоб про їх подвиг пам'ятали наступні покоління. 

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. 
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, саможертовність, які Ви виявили в боях за рідну землю. 

Сьогодні подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я майбутнього рідної Батьківщини.

Тож прийміть найщиріші вітання з Днем перемоги, пам’яті й примирення!

Бажаю мирного неба, гідного життя, наснаги та оптимізму на довгі роки усім тим, хто пройшов палаючими стежками війни. Пам’ятаємо тих,  хто віддав і віддає життя за наше сьогодення і майбутнє, бо сьогодні наші захисники Вітчизни – гідні подвигу переможців нацизму.

З щирою повагою,

 Тульчинський міський голова                                      Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь