Вітаємо переможців дитячої вікторини від Лариси Білозір!

Дата: 06.06.2018 14:20
Кількість переглядів: 448

Фото без опису5 червня фінішувала дитяча вікторина, яку цього року до II Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018 ініціювала голова громадської організації «Життя та розвиток громад», лауреат всеукраїнської премії «Жінка ІІІ Тисячоліття» та «Покровитель Культури» Лариса Білозір
Маємо приємну новину для всіх учасників: Лариса Білозір вирішила оголосити переможцями абсолютно всіх діток, що взяли участь у вікторині! 
- Адже справа не у правильних відповідях, головне – щирий потяг до прекрасного, віра в добро та краще майбутнє нашої країни та наших прекрасних діток, - говорить Лариса Білозір. – Вони всі у нас найкращі і заслуговують на перемоги та яскраві враженнями! 

Cписок усіх, хто взяв участь у вікторині. 

Усіх, чиї прізвища зазначено, 9 червня на фестивалі OPERAFEST TULCHYN чекають персональні місця у партерній зоні фестивалю під час показу надзвичайно красивої та захоплюючої музичної вистави «Коза-Дереза», яку за мотивами однойменної опери Миколи Лисенка поставили артисти Вінницького академічного обласного театру ляльок та хорового колективу й оркестру Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича. 

Перед виставою діток також чекає цікава розважальна програма та море сюрпризів! 
За телефоном, що був зазначений у анкеті, всіх учасників вікторини буде проінформовано про те, як можна отримати запрошення. 
Також Ларисою Білозір з районних центрів Вінницької області будуть організовані виїзди автобусом для дітей-переможців – 9 червня о 12.30. 

Орієнтованиq час виїзду з Тульчина у свій райцентр – о 17.30.

Контактна особа для переможців вікторини від Лариси Білозір – Валентина, моб. (097)386-67-67.

https://operafest-tulchyn.blogspot.com/2018/06/blog-post_6.html?m=1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь