Тульчинська міська рада інформує про результати 15 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

Дата: 12.06.2018 12:23
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

У 15 обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад взяли участь 27 районів, 6 міст обласного значення та 33 з 35 об’єднаних територіальних громад.

Від Тульчинської міської ради було подано максимально допустима кількість проектів – шість: «Тепло та затишок у Тульчинській школі №1 починається з надійного даху», «Спільний крок до чистого довкілля – придбання сміттєвоза для покращення матеріально-технічної бази  КП «Тульчинкомунсервіс», «Надійний дах та теплий дім – здорові діти всі у нім» (Капітальний ремонт Тульчинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1), «Впровадження мережі вуличного освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій у с. Суворовському, Тульчинської ОТГ”, Інклюзивна світлова сенсорна кімната для «Тульчинських промінчиків», «Історико-культурна спадщина громади: створюємо і зберігаємо» (Збереження історико-культурного об’єкту пам’ятки архітектури і містобудування національного значення «Будинок декабристів») 

Рішенням Конкурсної ради переможцями визнано 355 проектів (із поданих 735 заявок). У Тульчинській громаді призерами стали два проекти:

  1. «Тепло та затишок у Тульчинській школі №1 починається з надійного даху» на загальну суму 757 575 грн. Проект фінансується з фонду конкурсу на 152 397, 76 грн., Тульчинською міською радою – 595 177, 24 грн., частка організаторів-партнери – 10 000 грн.   

  2. «Спільний крок до чистого довкілля – придбання сміттєвоза для покращення матеріально-технічної бази  КП «Тульчинкомунсервіс» на загальну суму – 2 310 000 грн. Джерелами фінансування є фонд конкурсу - 260 044,14 грн., Тульчинська міська рада – 1 915 235,86 грн., Кинашівська сільська рада – 119 720 грн., ГО «Життя і розвиток громад» -  15 000 грн. Співфінансування проекту придбання сміттєвоза буде здійснено з обласного бюджету та фонду охорони навколишнього природного середовища  спеціального фонду обласного бюджету, сформованого за рахунок надходження екологічного податку.

Відділ економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку Тульчинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь