Всеукраїнський семінар на тему: «Нове покоління норм у будівництві: ДБН Б.2.2.-12:2018 «Планування і забудова територій»

Дата: 15.06.2018 16:02
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

У зв’язку з проведенням реформування правовідносин у будівельній галузі,прийняття Мінрегіоном нових ДБН, керуючись п.2.3. Розділу II Положення про Громадську раду, а також Постановою Кабінету Міністрів України № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Громадська Рада спільно з Національною спілкою архітекторів; України, Конфедерацією будівельників України, Будівельною палатою України та Асоціацією експертів будівельної галузі проводять Всеукраїнський семінар на тему: «Нове покоління норм у будівництві: ДБН Б.2.2.-12:2018 «Планування і забудова територій». Перспектива реконструкції кварталів».

У семінарі візьмуть участь представники Мінрегіону, розробники ДБН та інших нормативно-правових актів України. На нашу думку, цей практичний захід повинен сприяти прискоренню адаптації суб’єктів господарювання та забезпеченню належного розуміння всіх аспектів та нюансів переходу до роботи у відповідності до нового законодавства.

Основною метою Всеукраїнського семінару є створення раціональної дискусії між представниками влади, суб’єктами господарювання містобудівної діяльності, архітекторами та замовниками  будівництва, в ході якої будуть отримані роз’яснення окремих положень нового ДБН Б.2.2.-12:201 «Планування і забудова територій», а також проекту Закона України «Про реконструкцію кварталів».

   Захід відбудеться 12-13 липня 2018 р. за адресою: м.Київ, пр.Псремоги,50 (Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека ім. Г.Заболотного).

Більш детальна інформація (реєстраційна форма, спікери заходу, програма, умови участі та інше) на сайті семінару за адресою: https://seminar-dbn.bitrix24.site/

Контактна особа оргкомітету: Анастасія Мельнічук, +38 (044) 390-25-52, +38 (067) 544-11-99


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь