Тульчинщина вітає учасників Чемпіонату світу з молодіжного футболу Dana Cap - 2018 року

Дата: 02.08.2018 16:53
Кількість переглядів: 760

Фото без описуЦього року для участі у Чемпіонаті світу з молодіжного футболу Dana Cap 2018, що проходив у Данії з 23 по 28 липня, прибуло 1100 команд із 48 країн світу.

24 вихованці Тульчинської ДЮСШ і їхні тренери також брали участь у цьому турнірі.

Для наших юніорів це була гарна нагода випробувати свої вміння, відчути величезне захоплення футболом, жити командним духом далеко від рідного дому, а ще пройти через випробування, переживання, відчути надійне плече товариша, посумувати за рідними.

Кубок Дани Х'йоррінг - це величезна спортивна подія в Данії, куди приїздять найвідоміші футбольні країни світу: Аргентина, Бразилія, Чилі, Англія, Франція, Німеччина, Італія, Португалія, Шотландія, Іспанія, Венесуела, тощо; третій за величиною в світі турнір з футболу серед молоді, чудові трав'яні поля і незабутні спогади на все життя.

Другого серпня, о третій годину ночі працівники Тульчинської міської ради в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Кошелап С.В., директор Тульчинської ДЮСШ Чорній А.І. та інспетор з питань добору довідкового та інформаційного матеріалу для web сайту міської ради Вігуржинська А.В. зустріли дітей запашним хлібом та кольоровими кульками і щиро вітали юних футболістів із гарними результатами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь