Ми діти твої, Тульчин!

Дата: 20.09.2018 19:25
Кількість переглядів: 346

    20 вересня  в Тульчинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №1   пройшов  патріотичний  флешмоб  “Ми діти твої, Тульчин!»,  присвячений   Дню  міста. До заходу долучилися всі: діти, працівники та батьки. Піднесений, радісний настрій панував упродовж усього флешмобу  і в дітей, і в дорослих.  Розпочався захід  музично – хореографічною композицією «Ми – щасливі діти» за участі дітей старшої групи. Дівчатка з  середньої групи  виконали  український  танок  з віночками та стрічками «А, ми, дівчата з України».   Приємно вразила всіх учасників та гостей заходу  композиція «Дивна квітка» ( керівник, Комісар Л.А.) у виконанні  працівників  закладу. А завершальною стала композиція «Перлина-Україна», яка зібрала всіх учасників флешмобу та  переповнила серця ніжністю і  гордістю за свою неньку Україну,  рідне місто.

 Також у цей день у закладі пройшов конкурс на кращий дитячий малюнок  та квіткову композицію. Всі присутні на виставці мали можливість переглянути слайдову презентацію з найкращими краєвидами  Тульчина.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь