9 листопада 2018 року було проведено круглий стіл з проблеми «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики та шляхи подолання труднощів»

Дата: 13.11.2018 12:17
Кількість переглядів: 436

Фото без описуНа виконання плану заходів, затверджених розпорядженням голови Вінницької  облдержадміністрації від 05.02.2018 № 83 «Про затвердження плану заходів, спрямованих на активізацію вивчення учнями та студентами математики в закладах освіти області на період до 2020 року»  та рішення колегій  Департаменту освіти і науки від 22.08.2018 року (протокол № 4) та  від 25 жовтня 2018 року щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року у Вінницькій області  9 листопада 2018 року  було  проведено круглий стіл з проблеми «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики та шляхи подолання труднощів». 

Захід відбувся  на базі Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти». За результатами Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти у 2018 році Тульчинська ЗШ І-ІІІ ступенів №2  (16 випускників) посіла 5 місце за результатами ЗНО серед закладів загальної середньої освіти області (ПЯН 77,8).  У засіданні круглого столу  взяла участь  вчитель математики Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2 Плотицька Л.П., яка виступила з питання:   «З досвіду підготовки випускників до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики».   Її випускники 11-А класу (ПЯН 83,3) зайняли  ІІ місце  в області за  результатами ЗНО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь