Інформаційно –роз’яснювальна робота Тульчинського об’єднаного УПФ України Вінницької області

Дата: 22.11.2018 16:33
Кількість переглядів: 428

Фото без опису22 листопада 2018 року, заступником начальника фінансово-економічного відділу Наталією Афанащенко, головним спеціалістом відділу Людмилою Фенько, спільно з головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість  та інших нормативно – правових актів управління Держпраці у Вінницькій області Віктором Короленко, провідним спеціалістом - інспектором з праці юридичного відділу Тульчинської міської ради Олексієм  Ільчиком,  на території Тульчинського району   проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу щодо переваг виплати легальної заробітної плати,  зміни  в пенсійному законодавстві.

Фахівці відвідали  11 фізичних осіб – підприємців, яким    надано  роз’яснення  про недопустимість допуску  до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин,  розповіли про вік виходу на пенсію та кількість  необхідного страхового стажу, можливість та порядок сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Повідомлено про можливість   використання та функції  ВЕБ – порталу ПФУ та  надано змістовні відповіді на запитання ФОП,  розповсюджені тематичні інформаційні буклети .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь