Свято в Тульчинському ЗДО (ясла – садок )№1

Дата: 18.02.2019 12:06
Кількість переглядів: 557

З давніх-давен славилась Україна розмаїттям народних свят,звичаїв, обрядів. Наші діди та прадіди берегли їх, передавали з роду в рід, з покоління в покоління для того, щоб ніколи нащадки не забували, якого вони роду племені. 

Через багато років повертаються до нас забуті звичаї, традиції, обряди, а в них - щедра, багата, дотепна і мудра душа народу.
15 лютого в Тульчинському ЗДО (ясла-садок) №1 було проведено свято «Стрітення» за народними традиціями. Підготували свято вихователь Звєрєва В.О. та музичний керівник Комісар Л. А. разом з дітками середньої групи. Зміст сценарію був спрямований на емоційно-позитивне сприйняття народних звичаїв, поглибленню інтересу до природнього довкілля, народної творчості, пов’язаної з календарною обрядовістю. Діти були у яскравих костюмах, які відповідали змісту сценарію. Під час дійства було створено веселий, святковий настрій,а вкінці свята вихованці усього садочка ласували смачними свіжоспеченими булочками у вигляді пташок.
Проведення таких свят розвиває естетичний смак, творчість, емоційний відгук,спів, виховує любов до музики, художнього слова, культуру поведінки, загальнолюдські моральні якості.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь