У Суворовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося нагородження учасників IX Міжнародної природознавчої гри "Геліантус"

Дата: 20.02.2019 12:30
Кількість переглядів: 731

Щороку учні школи беруть участь у розв'язуванні різноманітних завдань та вправ природознавчого напрямку, які надсилає творче об'єднання "Соняшник". Діти з нетерпінням чекають проведення цієї гри, оскільки усі завдання, які складають автори є непростими, але дуже цікавими. Завдання потребують грунтовних знань з усіх предметів природознавчого циклу: хімії, фізики, географії, природознавства,біології, астрономії, екології. Для їхнього розв'язання необхідне вміння одночасно застосувати усі накопичені навички та інформацію з перелічених предметів. Цього року до участі в "Геліантусі" долучилися 15 учнів школи. Вчитель біології та географії Кушнір Т. В. була відповідальною за організаціюта проведення гри в Суворовській ЗШ І-ІІІ ступенів. "Геліантус"-2018 пройшов на достатньому методичному рівні, про що свідчать результати учасників гри. Боровська Г.А., учениця 9 класу була відзначена дипломом ІІ ступеня, інші учні отримали грамоти за досягнення в окремих предметах, також усі учасники отримали пам'ятні призи. 18 лютого відбулося нагородження учасників сертифікатами, грамотами, дипломами та подарунками від творчого об'єднання "Соняшник". Учні залишилися дуже задоволеними та з нетерпінням чекають на десяту - ювілейну гру.

Заступник директора з НВР Суворовської ЗШ І-ІІІ ст  Мазур Тарас Миколайович

Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь