Я руки мамині до серця пригортаю

Дата: 13.05.2019 16:21
Кількість переглядів: 368

«Я руки мамині до серця пригортаю» - під такою назвою 13 травня у стінах гостинної Тульчинської НВК ЗШ І- ІІІ ст..№3 – гімназії відбулося родинне свято, яке підготували учні 2-А та 2-Б класів під керівництвом педагогів – наставників Щербань Г.М. та Єленчак Т.М. для батьків та учнів 3-4 класів. 
У травні, коли прокидається від сну природа і земля вкривається розмаїттям квітів., коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить Свято Матері, яке народилося в далекій Філадельфії.

В усьому світі День Матері святкують у другу неділю травня. У цей день ми складаємо шану найдорожчій у світі людині – матері, яка подарувала нам життя. Цього дня ми вшановуємо й Божу Матір –заступницю скривджених і знедолених та свою Вітчизну – неньку-Україну. Адже саме вони є тими чистими джерелами, з котрих людина живиться від першого свого подиху на цьому світі до останніх днів життя.

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити  безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов і розуміння.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь