Трагічний і прекрасний світ Шевченкової «Наймички»

Дата: 14.05.2019 10:49
Кількість переглядів: 470

Фото без описуЩорічно, у другу неділю травня, світова громадськість відзначає День матері, коли уславлюють жінку-матір, берегиню домашнього вогнища, хранительку миру та життя на Землі. 13 травня у актовій залі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 відбулося свято, приурочене Дню матері, яке поєднали з трепетним словом Кобзаря. Саме він підніс особу Жінки-матері на найвищий п’єдестал, утвердив велич і славу Матері. Його слово таке рідне, просте, доступне, таке сміливе, гаряче, живе. Воно глибоко проникає в душу, живить її, хвилює.

Учні Кинашівської ЗШ І-ІІІ ст. представили виставу за мотивами  твору « Наймичка». Учні 6-9 класів із захопленням переглянули виставу, особливо сподобалася гра акторів, які перенесли глядачів у ХІХ століття, атмосферу того часу доповнили вдалі декорації.  Проведення спільних свят між ОТГ та районом- це спільна праця учителів словесників, котрі несуть слово віще, українське молоді. Підготували дійство методист відділу освіти, молоді  та спорту  Тульчинської міськради Соловей Н.З., учителі Кинашівської ЗШ І-ІІІ ст. Нога С.М. та Сметанська Л.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь