Учні Тульчинської ДЮСШ – ЧЕМПІОНИ області з футболу

Дата: 18.06.2019 16:52
Кількість переглядів: 329

Фото без опису15 червня 2019 року в  м. Вінниця на футбольному полі  СК «Хімік» пройшов фінал Чемпіонату Вінницької області з футболу серед ДЮСШ (ДЮФЛ), команди 1 ліги, юнаки 2002 – 2003р.н. В фіналі наш район та громаду міста представляла збірна команда Тульчинської ДЮСШ ( тренери – Мазур І.І. та Квасневський С.С.).

Це вже був третій фінал для нашої молодої команди, в двох  попередніх фіналах ми поступалися свої суперникам в рівній боротьбі. Один раз в серії після матчевих  пенальті , другий раз через курйозний рикошет біля наших воріт. І на цей раз гра була теж дуже важкою. По ходу гри наша команда поступалася своєму супернику з рахунком       1-0, 2-1, ( гол в нашій команді забив Ратушняк Набіль), але завдяки своєму характеру та жагою до перемоги спочатку зрівняли рахунок 2-2 (гол забив Поперечний Дмитро) і за 10 хвилин до кінця гри забили третій гол, 3-2 (гол забив Лозовський Іван). Наш суперник Команда ДЮСШ м. Сутиски Тиврівський район,  прагнула любою ціною зрівняти рахунок гри. А наші футболісти  відбивали всі атаки суперника і не давали їм жодного шансу. Але цього разу футбольна фортуна була на боці нашої команди – нас рятувала поперечина, два виходи один на один з нашим воротарем – виручив команду Браницький Владислав, з лінії  наших воріт м’яч на останній  хвилині виніс захисник Голомоз Дмитро, потім було ще три вилучення наших футболістів з поля, які не давали нашому супернику зрівняти рахунок. Суддя в полі добавив ще 5 хвилин до основного часу гри. Але наша команди втримала переможний рахунок 3-2 і вперше в своїй історії стала ЧЕМПІОНОМ  області серед ДЮСШ. Наша команда в тріумфальному для себе сезоні зіграла 17 ігор в який здобула 15 перемог і всього дві нічії, різниця забитих та пропущених м’ячів  44 – 9 .  Чемпіонський склад такий : воротар – Браницький Владислав, захисники – Бондарук  Євген, Голомоз Дмитро, Звольський Микола, Дзяд Анатолій, Кислий Богдан, півзахисники – Бутенко Сергій, Демський Тарас, Лозовський Іван, Кушнір Владислав, Ратушняк Набіль, Мельник Роман, Ларін Богдан, Барабаш Артем, капітан команди - нападаючий та кращий бомбардир  – Поперечний Дмитро. Вітаю нашу команду  з  історичною  перемогою та заслуженим званням – ЧЕМПІОНИ !!! Це звання та солодку мить перемоги  на хлопці залишать у своєму серці на все життя! Дякую всім хто допомагав  нашій команді  протягом усього сезону – начальнику відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Митрицану М.М. та директору Тульчинської ДЮСШ Чорнію А.І.Без вашої допомоги не було б нашої перемоги.

Старший тренер відділення футболу                  Квасневський С.С.

Тульчинської ДЮСШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь