19.06.2019 року відбулися загальні збори колективу Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області, на яких директор школи - Довгань Григорій Іванович відзвітував про свою роботу у 2018-2019 навчальному році

Дата: 20.06.2019 14:25
Кількість переглядів: 331

Фото без описуПротягом 2018 року дирекція школи та педагогічний колектив працювали над реалізацією основних положень Закону України «Про освіту», Указів Президента України, Постанов Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства освіти і науки України, розпоряджень Вінницької ОДА, наказів та інструктивно-методичних листів Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, Концепції Нової Української школи (НУШ).

З метою належної організації навчально-виховного процесу та роботи колективу школи було розроблено річний план роботи школи, освітню програму, навчальний план, план методичної роботи. Було проведено 10 педагогічних рад:

Проводились наради при директору та методично-інструктивні наради, на яких доводилась інформація до педагогічних працівників школи про завдання, які були поставлені Відділом освіти, молоді та спорту перед директорами та їх заступниками, а також з листами та наказами Відділу освіти, молоді та спорту.

Відповідно до концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, основних орієнтирів виховання, річного плану виховної роботи в школі проводились загальношкільні та позакласні виховні заходи, які були приурочені до знаменних дат та подій у нашій державі, зокрема:

зустрічі з учасниками АТО, свята Першого та Останнього дзвоників, Новорічно-різдвяних свят, шкільних конкурсів, спортивних змагань, тематичних класних годин, тощо.

Значна робота приділялася позакласній роботі з предметів, а саме: проведенню предметних тижнів, участі у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах І етапу та ІІ етапів, а також у міжнародних учнівських конкурсах «Левеня» та «Кенгуру» (координатор – вч. фізики Чагур В.В.), «Геліантус» (координатор – вч. біології Кушнір Т.В.), «Лелека» (координатор – вч. історії Богач А.П.), «Соняшник» (координатор - вч. укр.. мови та літер. Мойсей М.В.), «Гринвіч» (координатор – вч. англ. мови Паршикова Т.Ю.). Учні школи стали переможцями та призерами вищеназваних конкурсів і нагороджені дипломами, грамотами та сертифікатами.

У районному конкурсі «Дружин юних пожежників» (кер. – Довгань Ж.І.) шкільна команда посіла І місце, а також ІІ місце зайняла агітбригада у районному конкурсі «Еколого-натуралістичних агітбригад» (кер. – Довгань Ж.І., Кушнір Т.В.). Також учні школи здобули призові місця у інших районних конкурсах.

Результати участі у творчих конкурсах, спортивних змаганнях:

  • районний конкурс інсценізацій  учениця 9 класу Т.Лучко посіла ІІ місце.
  • районний фестиваль вчительської та учнівської творчості «Проліски надії-2018», в номінації вокальний дует учнів (кер. Довгань Ж.І.) – грамота за високий рівень виконавської майстерності;
  • Всеукраїнська новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція» у номінації «Стилізована ялинка» - І місце в районному етапі уч. 11 класу Мойсей Сніжана (кер. Довгань Ж.І.);
  • Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір» - ІІ місце в районному етапі уч. 6 кл. Толоковий Максим (кер. Мазур Т.М.)
  • Всеукраїнська новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція» у номінації «Новорічна композиція» - І місце в районному етапі уч. 11 класу Подунай Анна (кер. Довгань Ж.І.);
  • Районна спартакіада школярів з баскетболу (дівчата) – І місце.
  • Конкурс оформлення закладів державної та приватної власності до новорічних свят серед населених пунктів Тульчинської ОТГ – ІІІ місце

Навчально-матеріальна база школи

Для зміцнення навчально-матеріальної бази школи за 2018 рік було виконано слідуючі роботи:

  • переобладнано шкільний хол (за рахунок працівників школи);

придбано:

     мультимедійний проектор (за рахунок СТОВ «Суворовське»);
 

  • обладнання для 1 класу НУШ (за рахунок Відділу освіти, молоді та спорту)
  • для їдальні – холодильне обладнання, ванни мийні для посуду та будівельний матеріал для поточного ремонту харчоблоку (за рахунок Відділу освіти, молоді та спорту).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь