Фінансування фізичної культури та спорту

Дата: 22.07.2019 14:55
Кількість переглядів: 750

Фото без описуФізична культура і спорт – сфера життєдіяльності людини, яка пов‘язана з розвитком фізичної досконалості особистості, є важливим чинником підтримки й укріплення здоров‘я людини. За рахунок бюджетних коштів створюються умови для залучення населення до масового спорту, популяризації здорового способу життя та фізичної реабілітації, а також реалізації здібностей обдарованої молоді у дитячо-юнацькому спорті. 
У бюджеті Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади на 2019 рік передбачені видатки на фізичну культуру і спорт в сумі 2 190,3 тис.грн. 
В громаді функціонує одна дитячо-юнацька спортивна школа, в якій займається 434 дитини, в тому числі дівчат – 93 та хлопців – 341. Фінансується проведення навчально-тренувальних зборів і змагань із різних видів спорту. З початку року на утримання закладу витрачено 1 180,2 тис.грн. бюджетних коштів.
Організаціям, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в громаді, зокрема міській федерації футболу та міському клубу бойових мистецтв «Гепард» передбачено у 2019 році надання фінансової підтримки на проведення заходів в сумі 50,0 тис.грн.
Крім того, із бюджету громади у вигляді субвенції до районного бюджету профінансовано видатки в сумі 8,0 тис.грн. на проведення спортивних заходів районною організацією ФСТ «Колос».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь