«Домісолька» - переможець конкурсу-фестивалю «Свято талантів- 2019р»

Дата: 04.11.2019 12:38
Кількість переглядів: 726

Ще тільки початок навчального року, а гуртківці зразкового вокального ансамблю «Домісолька» Тульчинського БДЮ вже радують  усіх перемогою. 27 жовтня в м. Трускавець Львівської області відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Свято талантів». Фестиваль сприяв підвищенню творчої майстерності юних виконавців. На конкурсі було багато учасників зі Львова, Києва, Харкова та інших,міст України. Вінницьку область представляв наш колектив – зразковий вокальний ансамбль «Домісолька» . Скільки було радості у юних артистів, коли журі присудило І почесне місце середній і молодшій групі вокального колективу. Переможці отримали дипломи, кубки і медалі, а головне задоволення від перемоги. Адже готувалися до конкурсу ретельно. Призерами стали солісти ансамблю у своїх вікових категоріях.

Лауреати ІІ премії Всеукраїнського конкурсу  – Мазур Софія, Семенюк Тетяна та Білодід Діана.

 В номінації «Естрадний вокал» лауреатами І премії стали – Мазур Діана, Білодід Денис та Ткаченко Ольга.

 Подяку від організаторів фестивалю отримала Сліденко В.І., керівник колективу . Крім перемог, учасники ансамблю «Домісолька» привезли багато вражень, адже не тільки співали, а і відпочивали разом. Діти відвідали басейн, де залюбки плавали, побували в джакузі, фінській та турецькій сауні, отримали водний масаж.

Трускавець зустрів гостей гарною погодою.  Ми знайомилися з містечком, а головне – оздоровилися, бо пили мінеральну воду, якою славиться оздоровниця.

Наші артисти відвідали музей історії міста, який розповів про  чарівне Прикарпаття та його перлину – курорт Трускавець.

Особливо запам’яталася  дітям криївка. Це підвальне приміщення музею відтворює життя та побут повстанців ОУН – УПА у глибокому підпіллі.

Діти щасливі, що взяли участь у конкурсі, адже це чудовий досвід та незабутні емоції. Учасники ансамблю «Домісолька» повернулися в рідний Тульчин з перемогою і приємними спогадами.

Сподіваємося, що дітей  надалі  буде об’єднувати пісня ,а «Домісолька»  тішитиме глядачів своїми талантами і успіхами.

Керівник  колективу Сліденко В.І. та батьки дякують відділу освіти молоді та спорту Тульчинської міської ради за фінансову підтримку.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь