Результати конкурсу на найкраще новорічно-різдвяне оформлення

Дата: 09.01.2020 16:00
Кількість переглядів: 1599

Відповідно до розпорядження Тульчинської міської ради від 16.12.2019 року № 02-06-129 «Про проведення конкурсу на краще Новорічно-Різдвяне оформлення закладів, установ, підприємств, організацій усіх форм власності, приватних домогосподарств та прилеглих до них територій», у період з 20.12.2019 року по 09.01.2020 року було проведено конкурс на краще новорічно-різдвяне оформлення закладів, установ усіх форм власності та прилеглих до них територій.

26 - 27.12.2019 року члени журі здійснили виїзди у заклади, які своєчасно подали відповідні заявки та виявили бажання взяти участь у конкурсі. Було проведено оцінку діяльності закладів із даного питання, відповідно до критеріїв конкурсу, викладених у затвердженому Положенні. 

За результатами огляду, 08.01.2020 року було проведеного засідання, де члени конкурсної комісії підвели підсумки конкурсу та визначили переможців і призерів:
І місце – Ганнопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Литвинюк Г.І. (140 балів)
ІІ місце – Суворовська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Парубок В.В. (137,5 балів)
ІІІ місце – Тульчинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Плотицький М.А.(133 бали).
Учасники конкурси, які не здобули призових місць, за активну участь будуть відзначені подяками Тульчинської міської ради.

Фото без опису


Коментарі:

Анонім
2020-01-10 06:47:30

Ганнопіль форефер!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь