Відкриваємо історію рідного краю заново

Дата: 10.01.2020 16:54
Кількість переглядів: 326

10 січня відбулося методичне об'єднання учителів історії та правознавства, на якому презентував свої напрацювання з історії Тульчина, зокрема із життєпису родини Потоцьких, перебування видатних діячів культури у містечку ( Ліст, Лампі, Трембецький, Словацький, І.Котляревський, Тичина, Стеценко тощо) та історичних подій Української революції 1919-1920рр., перебування А.Гончаренка у Тульчині, краєзнавець та історик В.Вігуржинський. Учителі української мови та літератури, історії та правознавства дякують сердечно за підготовлені та представлені матеріали, бажають нових творчих задумів та втілення їх у життя, розгадок ще невідомих білих плям Тульчина. В.Вігуржинський ще раз довів, що вивченння краєзнавчого матеріалу - дієвий засіб прищеплення молодому поколінню любові до рідної землі, оскільки той, хто залюблений у рідний край, не зрадить його, стане вірним громадянином своєї держави.

ідвідали учителі і оновлений музей-садибу М.Д.Леонтовича та ще раз пересвідчилися у могутності генія нашого українця. Змістовну екскурсію провела та допомогла перенестися в атмосферу, у якій творив композитор Луценко Г.В. Представлені матеріали зацікавили присутніх, а учениці музичного керівника Г.Кобцевої у образі вихованок патріархального училища відтворили всесвітнььо відомий " Щедрик".

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь