27 лютого у Вінниці в ресторані “Mont Blanc” відбулась урочиста подія по відзначенню премією «Людина року -2019” в 33 номінаціях.

Дата: 28.02.2020 15:25
Кількість переглядів: 288

Фото без опису11 претендентів виявилося у фінальній номінації “Спортсмен року”. Серед яких були як зовсім юні спортсмени так і професійні , чемпіони та призери Світових , Європейських та Всеукраінських змагань. Майстри Спорту Міднародного класу та Майстри Спорту України , з боротьби самбо, легкої та важкої атлетики , тхеквондо, рукопашного бою, гирьового спорту та інші.
            Проте перемогу серед досить сильної конкуренції здобув наш спортсмен,  вихованець  Клубу бойових  мистецтв «Гепард» - Ростислав Очеретний,  який є Чемпіоном України зі змішаних єдиноборств ММА , Чемпіоном Європи з бойового самбо, Бронзовим призером Чемпіонату Світу з ММА 2019 року, багаторазовим чемпіоном та призером Всеукраїнських та міжнародних змагань з ММА та бойового самбо.
Вітаємо Ростислава з досить високою нагородою !!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь