Шановні мешканці Тульчинської громади!

Дата: 14.05.2020 12:57
Кількість переглядів: 455

Фото без описуНагадуємо, що з цього року діють унікальні можливості участі мешканців, представників громадських організацій та бізнесу у спів-врядуванні нашою громадою!

 

По-перше, якщо ви зіштовхуєтесь з будь-якою проблемою, будь ласка, позначайте її в спільному просторі нашої громади за посиланням

За цим посиланням інструкція як це зробити.

 

По-друге, маєте пропозиції як вирішити будь-яку з проблем, які позначені в спільному просторі нашої громади? Додавайте свої проєкти! Хто ще не знає, як це робити - інструкція за посиланням.   

 

По-третє, якщо вас зацікавила чиясь пропозиція вирішення! бажаєте підтримати будь-яку з наданих пропозицій вирішення - долучайтесь! Як це робити - інструкція за посиланням.

Якщо у вас виникнуть якісь технічні проблеми звертайтеся по допомогу за посиланням.

 

ВАЖЛИВО!

 

1. Відповідальні особи ОТГ регулярно переглядають позначені проблеми. Якщо інформація достовірна (не фейк), відноситься до компетенції ОТГ, а її вирішення закладено в бюджет цього року, ОТГ має змогу переносити інформацію на свій офіційний шар в спільному просторі та вирішувати проблему. Якщо фінансування цього року не передбачено, діє наступний пункт.

 

2. Бюджет нашої громади на 2021 рік (витрати) буде формуватись з урахуванням саме ваших визначених проблем та наданих пропозицій! Все це - прозоро та в спільному просторі нашої громади.

Всі ці та багато інших можливостей стали доступними завдяки пілотному впровадженню в ОТГ системи “Розумна Взаємодія”.

 

Дізнатись більше про нові можливості та про систему рекомендуємо за посиланням на виступ ключового експерта “Розумної Взаємодії” на національній веб-конференції громадянського суспільства.

 

Всього 6 громад зі всієї України було відібрано до пілотування цієї системи. Отже, крім нових можливостей із спів-врядування громадою, ваша думка є також важливою для подальшого розвитку системи на користь громади. Для цього планується низка регулярних відео-конференцій за участю наших мешканців, українських та міжнародних фахівців до яких можна долучитись прямо з дому. Інформувати та запрошувати будемо вас заздалегідь на цьому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь