Тульчинська міська рада зменшила ставку єдиного податку для суб‘єктів малого підприємництва – фізичних осіб другої групи

Дата: 22.05.2020 17:39
Кількість переглядів: 703

Фото без описуЗаконом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СOVID-19)» надано право органам місцевого самоврядування у 2020 році вносити зміни до прийнятого рішення про встановлення місцевих податків і зборів в частині зменшення ставок єдиного податку.

Керуючись зазначеною нормою, та з метою підтримки суб‘єктів підприємницької діяльності та забезпечення сталого позитивного розвитку малого бізнесу в громаді, питання було розглянуто на 49 сесії Тульчинської міської ради, яка відбулася 22 травня 2020 року. 

За результатами розгляду прийнято рішення про зменшення ставок єдиного податку для платників 2 групи із 20% до 15% мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня 2020 року на всі види діяльності згідно з КВЕД.
Зменшені ставки податку будуть застосовуватися із 1 червня і до кінця 2020 року.
Такі зміни сприятимуть підтримці платників податків, дадуть можливість їм швидше відновити комерційну діяльність, що позитивно вплине на бюджет громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь