Висловлюємо щирі слова вдячності за надану благодійну допомогу дітям вразливих категорій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2020 14:48
Кількість переглядів: 593

У перший день літа, 1 червня, ми відзначили Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях дорослі бачать здійснення своїх мрій і сподівань, прагнуть того, щоб вони росли здоровими та радісними.

Так сталося, що цьогорічний День захисту дітей у пройшов без масових заходів, ігор та конкурсів, як зазвичай. Втім, навіть карантинні обмеження не стали не заваді благодійним справам. Тульчинська міська рада висловлює щирі слова вдячності ТОВ-НВП «Аргон» (Грош) і ТОВ «АТБ-маркет» за надані солодощі дітям вразливих категорій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Працівники відділу  у справах дітей та соціальної роботи з сім'ями і дітьми (Грох Т.А.) відвідали 13 сімей, у яких виховується 24 дитини громади (діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування), привітали із святом та передали продуктові набори та солодощі.

 За сприяння в поліпшенні матеріально-технічних, побутових умов перебування дітей та молоді в КУ «Тульчинський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Промінь надії» (директор Воротнюк Н.М.) щиросердечно дякуємо Яськову М.О., директору ПСП ,,Зоря”, депутату Вінницької обласної ради, члену виконавчого комітету Тульчинської міської ради та Мазуру О.М. (ТОВ ТРК «КРАЯНИ ПЛЮС»)

Ці дні ще раз нагадують кожному із нас, що турбота про дітей, захист їхніх прав – один з найголовніших наших обов'язків. Особливо слід піклуватися про діток, які опинилися у скрутній життєвій ситуації через погіршення здоров'я чи трагічні сімейні обставини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь