Повністю завершено виплату літніх відпускних працівникам закладів освіти, що фінансуються з бюджету Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади

Дата: 16.07.2020 11:11
Кількість переглядів: 383

Фото без описуФінансове управління Тульчинської міської ради повідомляє, що станом на 16 липня 2020 року повністю завершено виплату літніх відпускних працівникам закладів освіти, що фінансуються з бюджету Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади.

Протягом травня-липня нараховано та профінансовано відпускних з матеріальною допомогою на оздоровлення працівникам закладів (дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, школи естетичного виховання, позашкільна освіта, міжшкільний навчально-виробничий комбінат, методичний кабінет та інші заклади) в сумі 13 735,5 тис.грн., в тому числі педагогічним працівникам 11 251,0 тис.грн.

Фінансування відпускної кампанії закладів освіти проводилося відповідно до графіку відпусток, виплати здійснювалися в повній мірі та згідно чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь