Команда ТОВ «Світ громад» відвідала Тульчинську міську об’єднану територіальну громаду

Дата: 21.08.2020 10:07
Кількість переглядів: 857

В рамках реалізації проекту «Імпакт-інвестування в розвиток громади» 20 серпня 2020 року відбулась зустріч із представниками ТОВ «Світ громад». За результатами бізнес-візиту було укладено Меморандум на знак наміру спільно провадити діяльність, що направлена на сприяння залученню інвестицій у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення. Метою співпраці є спільна розробка програми розвитку сімейного підприємництва у сфері агровиробництва та туризму.

Для Тульчинської ОТГ надається у користування ігри-тренінги «Світ Громад» та «Моя сімейна молочна ферма» та забезпечується навчання щонайменше 4-х представників громади по курсу «Майстер гри». Це дасть можливість проводити ігрові сесії в ігри-тренінги «Світ Громад» та «Моя сімейна молочна ферма» в нашій громаді.

Інвестиційний діловий візит у Тульчинську ОТГ відбувся в рамках проекту “Імпакт-інвестиції у розвиток громад”, який реалізується ТОВ “Світ Громад” на замовлення ТОВ Укрмілкінвест.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь