Оперативна інформація про виконання бюджету Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади за 8 місяців 2020 року

Дата: 01.09.2020 12:18
Кількість переглядів: 454

Фото без описуДо загального фонду бюджету Тульчинської ОТГ за січень-серпень 2020 року надійшло 71 833,2 тис.грн. власних доходів, що становить 53,9% до затвердженого плану на рік. Планові показники на 8 місяців не виконано, недовиконання плану складає 3 021,1 тис.грн. 

Запровадження карантину та надання податкових пільг суттєво позначилися на фінансовій спроможності нашої громади і вплинули на наповнення місцевої казни. Порівняно із відповідним періодом минулого 2019 року надходження зменшилися на 8 761,6 тис.грн. або на 10,9%.  

Основним бюджетоутворюючим податком залишається податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого за 8 місяців поточного року склали 50 309,8 тис.грн. або 70% до усіх надходжень. Проти відповідного періоду минулого року ПДФО поступило менше на 8 790,7 тис.грн. Темп росту даного податку зменшився у зв'язку із скороченням надходжень від найбільшого платника - ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».

В умовах спаду економіки та повільного наповнення місцевих бюджетів з початку року забезпечено фінансування бюджетних установ та місцевих програм. Так, за січень-серпень 2020 року проведено касових видатків на загальну суму 109 766,5 тис.грн., в тому числі на соціально-культурну сферу – 75 098,6 тис.грн., житлово-комунальне господарство – 10 956,2 тис.грн., трансферти до інших бюджетів – 11 760,0 тис.грн., державне управління – 11 631,2 тис.грн., заходи із попередження надзвичайних ситуацій – 320,5 тис.грн. В повному обсязі забезпечено фінансування заробітної плати з нарахуваннями, вчасно виплачено літні відпускні працівникам бюджетної сфери, забезпечено проведення розрахунків за спожиті енергоносії та інші видатки. 

Джерелами фінансування усіх видатків є кошти бюджету громади, власні надходження бюджетних установ, а також дотація та субвенції із Державного, обласного та районного бюджетів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь