11.01.2018 року в кабінеті комп’ютерної графіки Тульчинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату відбулася нарада керівників дошкільних, позашкільних та загальних середніх закладів освіти Тульчинської міської ради.

Дата: 12.01.2018 16:07
Кількість переглядів: 969

Фото без опису

Освітянську  нараду  розпочав начальник   відділу     Митрицан М.М.,  який поінформував  присутніх  з питання розробки сайтів закладів дошкільної   освіти .  Очільник  освіти  Тульчинської об’єднаної громади акцентував увагу на висвітленні освітянських питань   в засобах масової інформації та на сайтах закладів освіти.

  Присутній на нараді заступник редактора газети «Тульчинський край» Прилипко Станіслав Миколайович звернувся з пропозицією щодо регулярного  подання матеріалів  заходів, проведених у закладах загальної середньої освіти,  для публікацій у місцевій пресі.

   Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Кошелап С.В.  вела мову   про організаційні заходи  щодо ліцензування закладів освіти відповідно до нового Закону України «Про освіту» та проведення ЗНО у 2018 році.    Заступник акцентувала увагу на  плануванні діяльності закладів освіти у другому семестрі навчального року .

 Про організацію навчання вчителів 1-х класів   у  новому 2018-2019  навчальному році , відповідно до  вимог Нової української школи , говорила  провідний    спеціаліст відділу,  Граб Н.П.

На нараді приділялася увага питанням інклюзивної освіти та індивідуального навчання школярів      

    Про відзначення знаменних дат, участь у новорічних  заходах, конкурсах «Зіркова мрія», «Проліски надії -2018» виступила методист закладів позашкільної освіти, Рильська Н.Г. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь