Перша всеукраїнська науково-практична конференція для керівників малих міст України

Дата: 25.05.2017 16:24
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

За ініціативи Міністерства культури України в рамках Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN 4-5 червня у Тульчині у Палаці Потоцьких відбудеться Всеукраїнський практичний Форум для голів об’єднаних територіальних громад та міських голів малих міст України «Культура та креативні індустрії - як основа розумної стратегії розвитку малої території».

Форум з культурно-економічного планування відбудеться за участю відомих експертів Патріка Фьоля Patrick S. Foehl та Вітека Хебановського Witek Hebanowski

У рамках Форуму учасники мають можливість ознайомитись не лише із досвідом країн Європи, а й України на прикладі Міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN.

В Україні зусилля влади спрямовані на відновлення промислового потенціалу, який розташований у більшості своїй у великих містах, що створює передумови міграції з малих міст та селищ населення до мегаполісів та обласних центрів. Всупереч цьому ми повинні розуміти, що рівень розвитку національної економіки визначається станом розвитку регіональних економік. Ступінь інтеграції регіональних економік в інноваційну систему країни, взаємозв’язок і взаємозалежність розвитку галузей на кожному рівні можуть бути індикаторами поточного розвитку та відображати як потенціал регіону, так і національної системи в цілому. Зручною одиницею виміру територіальних економік є кластер.

Стати учасником Форуму можна, зареєструвавшись до 29 травня 2017 року за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUX7ETtp7sNM1OvDxVN5Mp4R3HSXPfPVUFu7BDnSIljsyAaQ/viewform.

Кількість місць учасників обмежена!

Довідки за телефоном: (0432)690-025


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь