Відділ освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради інформує про зміни у порядку реєстрації на ЗНО

Дата: 17.01.2018 16:49
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

Міністерство освіти внесло зміни у проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання на основі повної загальної середньої освіти.

Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Відтепер учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, які цьогоріч здобувають повну загальну середню освіту та складають ДПА у формі ЗНО, подаватимуть документи до закладів освіти, в яких вони навчаються.

Після отримання відповідних документів керівники закладів освіти формуватимуть список осіб, які проходитимуть ДПА у формі ЗНО.

Також було вилучено норму про можливість подання копії свідоцтва про народження замість копії паспорта громадянина України для реєстрації для участі в ЗНО.

Крім того, особи, які мають складати ДПА у формі ЗНО, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації, зможуть зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО в додатковий період (3-21 травня). Такі особи можуть обрати лише ті предмети, результат яких їм буде зарахований як оцінка ДПА.

Нагадаємо, що 9 січня почалася реєстрація на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме до 31 січня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь