В Україні 22 вересня відзначають День партизанської слави

Дата: 22.09.2020 11:47
Кількість переглядів: 656

Дорогі ветерани війни, учасники підпільно-партизанського руху, вдови  загиблих! Прийміть сердечні вітання з нагоди свята!

Багато часу відділяє нас від тих буремних років, коли сотні тисяч партизанів не скорилися ворогові. Пішли у підпілля, стали на захист своєї Вітчизни. Важкі випробування випали на долю жителів нашого краю. Витримати, не зламатися дати гідну відсіч ворогу в роки однієї з найжорстокіших і найкривавіших в історії цивілізації воєн – це було проявом великої мужності, стійкості та героїзму. 

У День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав Перемогу у Другій світовій війні, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу.

Напередодні Дня партизанської слави секретар міської ради Оксана Трач та керуюча справами виконавчого комітету привітали з Днем партизанської слави місцевого жителя, учасника підпільно-партизанського руху на Вінниччині в роки Другої світової війни Василя Івановича Химича, передали йому грамоту з наданням грошової винагороди.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь