26 вересня у Тульчині відбувся 13-й традиційний Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА

Дата: 29.09.2020 12:37
Кількість переглядів: 642

26 вересня у Тульчині відбувся 13-й традиційний Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА , який було присвячено до дня міста. На 13-й турнір до Тульчина завітали бійці з таких клубів, як: СК «Боєць»(м.Хмільник ), СК «Козак» (м. Погребище), Ск “Чемпіон” (м.Вінниця), СК ” Сапсан” (м.Чечельник), Ск "Будокан" (м.Жмеринка) , "SFSMMA"(м.Вінниця)

На урочистому відкриті турніру до спорсменів з привітальним словом звернувся міський голова Валерій Весняний та духовний наставник СК ” ГЕПАРД ” о.Роман. Загалом глядачі побачили 13 запеклих поєдинків, два з яких були за правилами бойового самбо . В октагон вийшли спорсмени віком від 10 років та старше. Кожен бій був досить насичений адже для участі у турнірі були запрошені спортсмени які являються чемпіонами та призерами обласних, всеукраїнських, міжнародних змагань з ММА, бойового самбо, зендокай карате, рукопашного бою. Даний турнір відбувся за підтримки Тульчинської міської ради, Тульчинської РДА та небайдужих людей, підприємств, організацій, які завжди дбають про розвиток дитячо-юнацького спорту, підтримують та піклуються про молоде підростаюче покоління, сильну націю. Дякуємо Всім за підтримку, розуміння та співпрацю!!!

Керівник СК "Гепард"                                                                                 В.Соляр

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь