Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Пестеля

Дата: 02.12.2020 12:33
Кількість переглядів: 554

У м.Тульчин виконано роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Пестеля, передбачені договором та в межах фінансування на 2020 рік у сумі 5 465,907 тис.грн.. Фінансування робіт здійснено за рахунок коштів державного дорожнього фонду та місцевого бюджету у співвідношенні 50/50.

До настання несприятливих погодних умов, Підрядником ТОВ «Шляхбудматеріали» проведено підготовчі роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Пестеля, влаштовано основу під тротуар, встановлено бортові камені та поребрики, здійснені роботи з підсилення дорожнього одягу – вирівнюючим шаром.

З початком будівельного сезону 2021 року працівники підрядної організації продовжать роботи: встановлять бортові камені, облаштують тротуари, проведуть ремонт підпірних стін, завершать роботи з підсилення дорожнього одягу – вирівнюючим шаром, а також влаштують верхній шар дорожнього покриття.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь