З 1 ГРУДНЯ ПЕНСІЇ ПІДВИЩЕНО

Дата: 02.12.2020 16:13
Кількість переглядів: 246

З 1 грудня поточного року, відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», прожитковий мінімум для непрацездатних громадян (1712грн.) зріс на 57 грн або 3,3% і складає 1769 грн.
Головним управлінням Пенсійного фонду України у Вінницькій області проведено передбачений діючим законодавством перерахунок пенсійних виплат індивідуально, по кожній пенсійній справі, в автоматичному режимі.

Перераховано мінімальні пенсії, призначені відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування", доплати за понаднормовий стаж, а також мінімальні пенсії інвалідам війни, інвалідам-чорнобильцям, шахтарям, надбавки, підвищення, які розраховуються виходячи з прожиткового мінімуму.

По Тульчинському району перерахунок торкнувся 15,1 тис. осіб або  90% від загальної чисельності пенсіонерів району. Підвищення отримали близько 10 тис. громадян, його середній розмір - 33,76 грн Пенсійні виплати здійснюються банківськими установами та підприємствами поштового зв’язку з 4 по 25 грудня поточного року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь