З Різдвом Христовим!

Дата: 06.01.2022 10:45
Кількість переглядів: 1024

У передріздвяні дні наші серця наповнює невловиме та казкове відчуття щастя. Різдво – це світле свято, яке має чарівну енергетику, втілює наші мрії, дарує радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, зцілює стомлену клопотами душу й повертає сили. У ці дні ми відчуваємо душевний підйом, будуємо плани. Від щирого серця я бажаю всім, щоб стало більше тепла, відкрилося більше можливостей, з'явилися неймовірні перспективи, нові друзі, горів вогонь в домашньому вогнищі, грала посмішка на обличчях близьких. Боже благословення нехай буде запорукою миру, достатку, надії та впевненості в завтрашньому дні для кожної людини.

 

Світла вам і радості! Благодатного веселого Різдва! Щиро бажаю, щоб Воно завітало до вас колядками та щедрівками, зігріло душевним теплом, добротою і любов’ю ваших рідних. Нехай кожну оселю осяє Вифлиємська зірка і так само ясно хай сяє у  наших душах надія та віра. Хай різдвяні свята зігріють ваші серця любов’ю.

Христос рождається! Славімо Його!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь