Для розчистки снігу в Тульчинській громаді залучили 40 одиниць техніки

Дата: 16.02.2021 17:16
Кількість переглядів: 782

Фото без описуЗ 12 по 15 лютого в Тульчинській громаді, як і на більшій частині території України складні погодні умови (пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності) призвели до значних перешкод на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області та комунальних дорогах Тульчинської міської територіальної громади.

З 16год 13 лютого 2021 року на Вінниччині було обмежено рух транспортних засобів по всій мережі автошляхів загального користування місцевого значення. Зважаючи на такі несприятливі погодні умови було залучено біля 40 одиниць техніки для усунення наслідків снігопаду та приведення проїзної частини автомобільних доріг загального користування місцевого значення у стан, безпечний для руху транспортних засобів.

Тульчинська міська рада висловлює вдячність за самовіддану працю працівникам Тульчинського ДРП філії «Томашпільський райавтодор» та КП «Тульчинкомунсервіс», які в складних погодних умовах працювали безперервно по 12-14год на добу.

Також висловлюємо подяку за надану допомогу у розчистці доріг ТОВ «Вінницька Птахофабрика», ТОВ «Богданівське», ТОВ «Ульянівське», ПСП «Зоря», ТОВ АК «Зелена долина», СТОВ «Суворовське», ПрАТ «Дружба ВМ», ТОВ «Кряж і К», ПрАТ «Зернопродукт», ПСП «Кристал», ТОВ «Туль-Чікен», ТОВ «Перемога», СФГ «Господар», ФГ «Урожай 2017», ФОП Мусієнко О.М., ФОП Чорний О.М., ФОП Борщ І.І., Бондаренку О.М., Руденку В.А. та Гуримському І.С.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь