Сергій Борзов: Знайомтесь, перша вакцинована вінничанка - лікарка Людмила Бойко

Дата: 25.02.2021 12:24
Кількість переглядів: 376

Фото без опису14:38 - час першої вакцинації на Вінниччині,- констатує сьогодні на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова облдержадміністрації Сергій Борзов.

«Сьогодні ж сама Людмила Миколаївна вакцинуватиме інших - вона із мобільної бригади - однієї із 20. Її бригада – жіноча, а про вакцину сімейна лікарка Людмила Бойко розповідає сама»,- зазначив очільник області.

Людмила Бойко  зауважує, що погодилась на щеплення  вакциною компанії AstraZeneca, оскільки це єдиний спосіб зупинити  коронавірусну інфекцію, припинити тягар смертей і тих наслідків, які він спричиняє:

«Єдиним захистом від інфекційних хвороб завжди була вакцинація, тож якщо є наразі така можливість, то я вакцинуюся. Я одразу погодилась. Ми пройшли дводенний тренінг у м. Київ для мобільних бригад по вакцинації. Я працюю сімейним лікарем і  завідую амбулаторією у ЦНМСД-5 м. Вінниці. Прослухавши лекції іменитих професорів та уважно вивчивши інструкцію до вакцини – прийняла тверде рішення про щеплення. Вакцина британської  компанії AstraZeneca вироблена на потужностях в Індії, проте ми вже давно використовуємо в роботі вакцини індійського виробництва і, в принципі, задоволені»,- підкреслила сімейна лікарка.

Сергій Борзов інформує, що в кабінеті щеплення Вінницького регіонального гепатологічного центру сьогодні вакцинували 14 медичних працівників – це лікарі мобільних бригад, які робитимуть щеплення проти COVID-19 в області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь